Diensten

Hoe bepaal je welke werkzaamheden je kan uitbesteden?

Om te bepalen welke werkzaamheden er uitbesteed kunnen worden is het handig te kijken wat er allemaal gedaan word op een dag. Door op te schrijven wat er allemaal aan bod komt heb je een goed overzicht. Als je een overzicht hebt kan je strepen zetten door werkzaamheden die je kunt uitbesteden en welke niet.  Komen er strepen door de werkzaamheden die hieronder staan, dan is het interessant om met mij om tafel te zitten en te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Er is heel veel wat er gedaan kan worden, mocht er iets niet tussen staan wat je wel graag gedaan wil hebben dan verzoek ik je contact met mij op te nemen. Een samenwerking met mij is persoonlijk en hierdoor zal ik de werkzaamheden doen die aan mij gevraagd worden. Het is lastig om alles te beschrijven wat ik kan overnemen.

Businessmanagement ondersteuning is mijn corebusiness.

  • E-mailbeheer
  • Agendabeheer
  • Timemanagement
  • Projectmanagement
  • Telefonie
  • Notuleren
  • Reisplanning & verzorging
  • Evenementenondersteuning
  • Sparringspartner

Wil jij weten welke kosten er aan deze werkzaamheden zitten kijk dan eens op mijn tarievenpagina of neem contact met mij op zodat ik aan je kan toelichten.

Voor de overige werkzaamheden werk ik samen met een aantal andere VA’s waar ik je mee in contact kan brengen als daar de wens voor is.

Onlangs heb ik Marcella Weijers mogen coachen tijdens een strategiegesprek; het geeft me zoveel energie zulke bevlogen ondernemers als Marcella te spreken! Ontzettend bijzonder en fijn om mee te denken en brainstormen over haar grootse dromen en plannen voor haar business. Kan niet wachten om te zien wat ze in de toekomst allemaal gaat bereiken.

Steffy Roos du Maine

Steffy Roos du Maine

Business Coach website

Marcella heeft voor Autorijschool Hillegom het hele facturatie systeem in Excel weer up to date gemaakt. Zodat voor ons het aanmaken van een leerling mapje en de facturen maken nog sneller is. Erg fijn dus. Marcella heeft dit dan ook erg snel voor ons geregeld en in goed overleg. Bedankt Marcella! Je bent een topper.

Stephan van Noort

Stephan van Noort

Eigenaar Autorijschool Hillegom website

Marcella heeft mij ontzettend geholpen door het schrijven van twee nieuwsbrieven uit handen te nemen. Vanwege tijdgebrek kwam ik er maar niet aan toe. Ik hoefde haar alleen maar aan te geven wat ik globaal in de nieuwsbrieven wilde hebben en zij maakte de teksten. Ik heb de nieuwsbrieven daarna 1x doorgelezen en de aanpassingen werden snel opgepakt. De communicatielijnen via mail of app waren elke keer erg kort en super snel. Uiteindelijk zijn de nieuwsbrieven zelfs een week eerder dan gepland al verzonden! Ik zal Marcella zeker vaker vragen om mij bij te staan!

Margriet | PiktureFrame & Sweet Boudoir Photography

Margriet | PiktureFrame & Sweet Boudoir Photography

Eigenaresse website